Gruppträning Sommar

TRÄNINGSLÄGER FÖR DAMER - En riktigt helg på säsongen!

Den enskilt största faktorn till förbättring för amatörgolfare är genom förbättrad teknik. En förbättrad teknik skapar en mindre ”timingkrävande” rörelse och det skapar i sin tur bättre bollträffar. Under två dagar kommer vi svart på vitt granska varje sving både på rangemattan och i analysprogrammet TrackMan.

Efter dessa två dagar kommer ni ha full koll på vad som skapar dåliga bollträffar, ni kommer att veta vad ni ska träna på i fortsättningen och ni kommer känna er mer motiverad till att avsätta tid för träning i sommar. Fokus under lägret kommer vara på teknik, teknik och teknik. Det är så riktig golfträning genomförs.

 

 

 Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

Damläger Svingteknik och närspel. 09:00 - 13:30 15-16 Maj 10 st ( FULL) 1 550 SEK Till Anmälan
Damläger Svingteknik och närspel. 09:00 - 13:30 29-30 Maj 10 st (FULL) 1 550 SEK Till Anmälan
Damläger Svingteknik och närspel. 09:00 - 13:30 24-25 juli 10 st (4 lediga platser!) 1 550 SEK Till Anmälan

 


 

 

FÖRDJUPNING GRUNDER - Sommarens träning för sving och närspel!

Det mest effektiva sättet att skapa stabilitet i ditt spel är utan tvekan genom att förbättra din teknik. För att förbättra tekniken, både med fulla slag och korta slag, gäller det att samarbeta med en utbildad tränare med tydliga övningar.

Fokus i denna kurs kommer att vara på tekniken vid alla typer av slag och framförallt väldigt mycket svingteknik. Med hjälp av marknadens bästa analysverktyg, Trackman, kommer vi att granska all teknik med stor noggranhet.

Den här kursen är noggrant upplagd för att ge individuell feedback och all den stöttning som du behöver för rosta av din sving och få bra grunder under sommaren.

 Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

Sving och närspel FÖRDJUPNING Svingteknik, närspel 17:00 - 18:30 onsdag 7, 14, 21 och 28 juli 7 st ( EJ BOKNINGSBAR) 1 350 SEK Till Anmälan

 


JUNIORTRÄNING -Sommarträning för juniorer!

 

Träna golf i sommar med bra tekniska grunder i golfens grundslag. Under många veckor tränar vi med PGA Professional Robin Stålebring i åldersanpassade grupper från sju år och uppåt. Vi tränar på Grepp, uppställning, bollplacering, balans och sikte ( GUBBS) med inslag av roliga svingövningar!

Vi tränar i grupper om fem till åtta juniorer och gruppindelning sker utifrån anmälda juniorer för att skapa ålders/erfarenhets-anpassade grupper och varje junior blir tilldelad en träningstimme under tisdagskvällar 17.00-20.00.

 

 

 

 Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

Juniorträning Sving, närspel 17:00 - 20:00 tisdagar 15, 22, 29 juni, 6 juli, 13 juli, 20 juli, 27 juli, 3 augusti, 10 augusti 8 st  (2 lediga platser)  950 SEK Till Anmälan

 

 

GOLFKUL - För de alla minsta knattarna!

Golfkul är en instegsutbildning för barn (Knattar). Här leker vi golf med syftet att ha roligt. Golf är kul. Vi lär ut vad golf är, hur det fungerar på klubben, lära känna omgivningar på klubben. Målsättningen är att det ska vara kul så att barnen vill fortsätta med golf som sin sport.

Grunder i att hantera klubba och boll leker vi fram. Vi lär också ut grunderna i säkerhetstänk när vi spelar och tränar. Vi sätter ihop grupper med lika ålder och golfkunskap. Ledare är Ture Marmont och Andre Nyberg utbildade med golfens ledarutbildning steg 1&2.

 Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

GOLFKUL Sving, närspel 18:00 - 19:00 torsdagar  29 juli, 5 augusti och 12 augusti 8 st  ( 7 lediga platser)  150 SEK Till Anmälan

GRUNDER - För dig som är ny golfare och höghandicappare!

Här kommer en bra möjlighet att fortsätta utvecklar er golf med det vi gick igenom under er nybörjarkurs. En ordentlig genomkörare, med fokus på grunderna. Passar alla, oavsett hcp, som vill få en extra kontroll på grunderna under sommarens härliga golfsäsong!

Under kursen jobbar vi på grunderna både i det korta och långa spelet. Vi går igenom hur du kan utveckla din sving efter dina förutsättningar. Vi kommer att träffas under två tillfällen och fortsätta att utveckla både teknik och kunskap!

 Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

GRUNDER Sving, närspel 18.00-20.00  Torsdagar 1 &8 juli 9 st  (FULL)  750 SEK Till Anmälan
GRUNDER Sving, närspel 18.00-20.00  Torsdagar 29 juli &5 augusti 8st  (7 lediga platser)  750 SEK Till Anmälan

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Fyll i, Namn, E-postadress, och ange vilket kurstillfälle du är intresserad av.
Telefonnummer, Golf-ID och Handikapp anger du i Meddelandefältet.

Vid inskickad anmälan till ovanstående kurser accepterar vederbörande även våra avbokningsregler som innebär att avanmälan ska ske skriftligen 1 vecka innan kursen börjar. Om detta inte sker debiteras hela kursavgiften.


    Namn

    E-Postadress

    Ämne

    Meddelande