Gruppträning Sommar 2022

TRÄNINGSDAG FÖR DAMER - En givande dag mitt i  säsongen!

Den enskilt största faktorn till förbättring för amatörgolfare är genom förbättrad teknik. En förbättrad teknik skapar en mindre ”timingkrävande” rörelse och det skapar i sin tur bättre bollträffar. Efter denna  dag kommer ni ha full koll på vad som skapar dåliga bollträffar, ni kommer att veta vad ni ska träna på i fortsättningen och ni kommer känna er mer motiverad till att avsätta tid för träning i sommar. Fokus under lägret kommer vara på teknik i närspel och långa spelet. Det är så riktig golfträning genomförs.

 

 

 Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

Damdag Svingteknik och närspel. 09:00 - 14:30 30 juli 8 st (8 lediga platser) 1 100 SEK Till Anmälan

 


 

 

POPULÄRA SOMMARKURS MED FOKUS PÅ GRUNDER - Sommarens enklaste kurs!

Det mest effektiva sättet att skapa stabilitet i ditt spel är utan tvekan genom att förbättra din teknik. För att förbättra tekniken, både med fulla slag och korta slag, gäller det att samarbeta med en utbildad tränare med tydliga övningar.

Fokus i desse kurs kommer att vara på en ordentligt träning på grunderna i sving, putt, chip och pitch.

Den här kursen är noggrant upplagd för att ge individuell feedback och all den stöttning som du behöver för att boosta din sving under sommaren.

 Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

Avrostningen Närspel 18.00 - 20:00  Tisdagar 5&12 Juli. 8 st (6 lediga platser) 850 SEK Till Anmälan
Avrostningen Svingteknik 18:00 - 20:00 Onsdagar 6&13 Juli. 8 st (INSTÄLLD) 850 SEK Till Anmälan

 


 

 

REGELBUNDEN JUNIORTRÄNING - För alla juniorgolfare!

Från första måndagen efter midsommar finns nu möjligheten att träna golf regelbundet under ledningen av Robin Stålebring. Träningen innehåller allt från närspel till långa slag och såklart även roliga stunder med lek och tjo!

Träningen sker varje måndag hela sommaren och gruppindelning sker efter ålder och spelnivå.

Anmälan samt mer information sker endast direkt till juniorkommitten@ojestrandgc.se

 Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

JUNIORTRÄNING Sving, närspel 09:00 - 12:00 Måndagar med start 27 juni tills skolan börjar! 6 juniorer i varje grupp!  1000 SEK Till Anmälan

GRUNDER - För dig som är ny golfare och höghandicappare!

Här kommer en bra möjlighet att fortsätta utvecklar er golf med det vi gick igenom under er nybörjarkurs som ni gick för 1-2 år sedan. Passar alla med högt handicap och en bit osäker på golfbanan som vill få en extra kontroll på grunderna under sommarens härliga golfsäsong!

Under kursen jobbar vi på grunderna både i det korta spelet. Vi går igenom hur du kan utveckla ditt närspel eller  ditt långa spel efter dina förutsättningar. Vi kommer att träffas under ett tillfälle och fokusera på små enkla tips.

 Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

GRUNDER Sving 18.00-20.00  Torsdag 7 juli 9 st  (9 lediga platser)  350 SEK Till Anmälan

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Fyll i, Namn, E-postadress, och ange vilket kurstillfälle du är intresserad av.
Telefonnummer, Golf-ID och Handikapp anger du i Meddelandefältet.

Vid inskickad anmälan till samtliga kurser accepterar vederbörande även våra avbokningsregler som innebär att avanmälan ska ske skriftligen 3 veckor innan kursen börjar. Om detta inte sker debiteras hela kursavgiften om inte giltigt sjukintyg uppvisas.


    Namn

    E-Postadress

    Ämne

    Meddelande