Gruppträning Sommar 2024

TRÄNINGSLÄGER FÖR DAMER - En givande helg inför säsongen!

Den enskilt största faktorn till förbättring för amatörgolfare är genom förbättrad teknik. En förbättrad teknik skapar en mindre ”timingkrävande” rörelse och det skapar i sin tur bättre bollträffar. Efter denna  dag kommer ni ha full koll på vad som skapar dåliga bollträffar, ni kommer att veta vad ni ska träna på i fortsättningen och ni kommer känna er mer motiverad till att avsätta tid för träning i sommar. Fokus under lägret kommer vara på teknik i närspel och långa spelet. Det är så riktig golfträning genomförs.

 

 

 

 Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

Damläger Svingteknik och närspel. 09:00 - 14:00 18-19 maj 10 st (3 lediga platser!) 1 800 SEK Till Anmälan
Damläger Svingteknik och närspel. 09:00 - 14:00 25-26 maj 10 st (4 lediga platser!) 1 800 SEK Till Anmälan

 


 

 

POPULÄRA AVROSTNINGSKURS  - Säsongens bästa uppstart för ditt spel!

Det mest effektiva sättet att skapa stabilitet i ditt spel är utan tvekan genom att förbättra din teknik. För att förbättra tekniken, både med fulla slag och korta slag, gäller det att samarbeta med en utbildad tränare med tydliga övningar.

Fokus i desse kurs kommer att vara på en ordentligt träning på grunderna i sving, putt, chip och pitch.

Den här kursen är noggrant upplagd för att ge individuell feedback och all den stöttning som du behöver för att boosta din sving inför sommaren. Ingen sving är för rostig!

 Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

Avrostningen Hela spelets grunder. 17.00 - 18.30  2, 9, 16 & 23 maj 8 st (6 lediga platser!) 1650 SEK Till Anmälan
Avrostningen Hela spelets grunder. 18:30 - 20:00  2, 9, 16 & 24 maj 8 st (7 lediga platser!) 1650 SEK Till Anmälan

 


GRUNDER - För dig som är ny golfare och höghandicappare!

Här kommer en bra möjlighet att fortsätta utvecklar er golf med det vi gick igenom under er nybörjarkurs som ni gick för 1-2 år sedan. Passar alla med högt handicap och en bit osäker på golfbanan som vill få en extra kontroll på grunderna under sommarens härliga golfsäsong!

Under kursen jobbar vi på hur man hanterar speciallägen samt allmän spelstrategi.. Vi kommer att träffas vid shopen och ta oss ut på banan för att gå igenom massor med svåra lägen på ett teoretiskt sätt.

 Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

GRUNDER Banvandring med fokus på strategi och svåra lägen 18.00-20.00  Onsdag 30 augusti 9 st  ( 7 platser kvar )  350 SEK Till Anmälan

Anmälan

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Fyll i, Namn, E-postadress, och ange vilket kurstillfälle du är intresserad av.
Telefonnummer, Golf-ID och Handikapp anger du i Meddelandefältet.

Vid inskickad anmälan till samtliga kurser accepterar vederbörande även våra avbokningsregler som innebär att avanmälan ska ske skriftligen 3 veckor innan kursen börjar. Om detta inte sker debiteras hela kursavgiften om inte giltigt sjukintyg uppvisas.


    Namn

    E-Postadress

    Ämne

    Meddelande