Nybörjarkurs för barn

Nybörjarkurser för Juniorer


Är du under 13 år och vill gå en nybörjarkurs och därmed skaffa dig ett grönt kort är denna kurs för dig.

Kursen är fyra dagar och innefattar allt som en nybörjarkurs ska göra. Allt från teori till praktik i spelets samtliga delar. Pedagogiken samt materialet i kursen är anpassat för barn och kursen har varit uppskattad under flera års tid.

Ett grönt kort i tidig ålder öppnar många dörrar för trevliga stunder på golfbanan med hela familjen och kanske sår ett tidigt frö till en framtida spelkarriär. Efter avslutad kurs erbjuds varje junior ett erbjudande på medlemskap

Se vårt aktuella utbud av nybörjarkurser för juniorer nedan:


Kurs

Innehåll

Tid

Datum

Deltagarantal

Pris

Anmälan

Kurs 1 Nybörjarkurs
För Juniorer
09:00 - 11:30 17, 18, 19, 20 juni  4 lediga platser  1 800 SEK Till Anmälan

Praktisk information


Varje dag består av två pass. Mellan passen är det paus för fika. Fika eller mat kan köpas i vår restaurang eller  så tar ni med en matsäck. Kursen har varit väldigt uppskattad i flera års tid på grund ut av den barnvänliga pedagogik som råder men vi vill ändå komma med några tips för att ni ska få ut så mycket som möjligt av kursen.

Det är helt okej att föräldrar deltar och stöttar sina barn under hela kursen. För yngre juniorer kan det vara bra. Det finns en säkerhetsrisk med klubba och boll som vi instruktörer ständigt påminner om. Det har aldrig hänt en olycka under våra kurser.

Spelet golf är lika svårt som roligt. Det är faktiskt "bättre" snittresultat bland våra juniornybörjarkurser än under våra nybörjarkurser för seniorer. Målet för oss som arbetar med kursen är att golfkursen ska vara en fantastisk start på sommarlovet. Det innebär att miljön som råder på kursen ska vara positiv, stöttande och vänlig.

Vi går in med inställning att varje junior ska växa som människa genom att ständigt "klara av" uppgifter på kursen. För vissa juniorer kan det handla om att slå en driver hundrafemtio meter och för en annan junior kan det handla om att klara av att balansera två bollar på varandra under en fikapaus. Det är något vi är oerhört rädda om. Vi accepterar inte någon mobbing eller kränkande behandling, varken från barn eller föräldrar.

Vi vill  gärna att föräldrar är med under hela kursen. Ni får gärna låna klubbor av oss kostnadsfritt och prova att slå. Vi vill inte att några föräldrar ska instruera sina egna barn eller andras barn. Vi berättar för alla föräldrar som är där hur ni kan hjälpa era barn på bästa sätt.

Har ni frågor ska ni alltid ringa kursledaren. Det är viktigt att allt känns bra innan starten av kursen. Eleverna får givetvis låna klubbor. Har dom egna klubbor ska ta dom ta med dom.

Kursen innehåller en rolig avslutning där vi bjuder på en liten "clinic" med en av sundsvalls bättre spelare. Efter det sker utdelning av det gröna kortet.

Anmälan

 

Vid inskickad anmälan till samtliga kurser accepterar vederbörande även våra avbokningsregler som innebär att avanmälan ska ske skriftligen 3 veckor innan kursen börjar. Om detta inte sker debiteras hela kursavgiften om inte giltigt sjukintyg uppvisas.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Fyll i, Namn, E-postadress, och ange vilket kurstillfälle du är intresserad av.
Telefonnummer, och övrig information anger du i Meddelandefältet.

    Namn

    E-Postadress

    Ämne

    Meddelande