Partners

Att skapa dom bästa förutsättningarna för att lyckas som golfspelare handlar om att lyfta blicken och se helheten. Att se golfsvingen ur ett atletiskt perspektiv och se golfen som en idrott. Är du en spelare med siktet inställt på elitnivå eller kanske en ovanligt ambitiös handicapspelare så är helheten en nyckel till utveckling.

Tillsammans med samarbetspartners till Stålebring Golf Academy är en seriös satsning möjlig. För mer information vänligen ta vidare kontakt. Samtliga partners ser du nedan.

 


 Tränarassistent

Fredric Häggman, 29 år. Uppväxt och boende i Sundsvall. Jobbar på Högoms grundskola. Mkt idrottsintresserad som själv utövat många idrotter.

Däribland golf som jag tävlingsspelade flitigt under ett antal säsonger, numer blir det mer sporadiska tävlingsframträdanden.  

Jag har 8 st topp 10 placeringar på den svenska minitouren. Den bästa en 4:e placering nere i Torshälla open 2004. Har haft ett banrekord på Brollsta då jag spelade minitour där och slutade 5:a 2001.  Jag har skjutit 67 som lägst och haft hcp +0,2 som bäst.

 

 

 

 

 

 

 

Fredric Häggman

fredric.haggman@skola.sundsvall.se

Mobil: 070 3633506

 

 

 


Fystränare 

Som golfspelare oavsett kapacitet och nivå måste du ta hand om din kropp för att kunna prestera.

Det är inte alltid lätt att själv utvärdera och komma på vad det är som måste förbättra för att bli en ännu bättre golfspelare. Vanligen går det snabbt att konstatera att ens teknik behöver förbättras. Men, en högst relevant fråga i sammanhanget är, har du en tillräckligt bra banas och rörlighet för att slå en bra sving?

Kanske är du i behov av tips på övningar som kan förbättra din rörlighet och balans eller övningar som förbättrar din explosivitet och styrka för att kunna slå längre. Eller behöver du massage för att kunna slappna av och bli av med negativa spänningar.

Jag har erfarenhet av att jobba med elitidrottsmän så väl som motionärer. Jag har en gedigen idrottskunskap och vet därav vad som oavsett nivå krävs för att utvecklas.

Jag har även praktisk erfarenhet av en lång idrottskarriär som friidrottare. Sedan några år tillbaka kan jag också titulera mig golfspelare.

Är du i behov av konsultation kring träning, ett träningsprogram, praktisk hjälp med din träning eller massage. Kan jag bistå dig.

Charles Svensson Fystränare & Massör

Kontakt: charles4799@hotmail.com mobil 072-20 30 230

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Mental tränare

DET INRE SPELET- MENTAL COACHNING

Jag heter Leif Stenberg och är ledarcoach med 30 års erfarenhet.Jag arbetar bla med självförtroendeträning och beteendeutveckling

Om du vill växa som person och bli mentalt starkare på golfbanan så kan jag hjälpa dig

Teori,övningar och praktisk tillämpning kan ske både individuellt och i grupp

Genom att träna upp din hjärna kan du lära dig både att slappna av och koncentrera dig bättre

Genom att träna upp medvetenhet i rörelser och öka tryggheten i spelet kan du bli en bättre golfspelare

Genom att utveckla dina sinnen och utforska ditt undermedvetnas gränser skapar du förutsättningar för framgång

Välkommen att höra av dig

Det är jag som skrivit boken "Det inre spelet, ett träningsprogram för avspänd koncentration"

Jag kommer att finnas tillgänglig på Öjestrands golfbana både som spelare och som mental coach

Leif Stenberg
leif.stenberg@aktivorganisation.se        www.aktivorganisation.se