Tio löften till dig som kund hos Stålebring Golf Academy

1.

Det yrke som jag väljer att sysselsätta mig med ska vara det jag brinner för. Den dagen då jag inte är fullständigt hängiven till spelet golf och mitt yrke ska jag inte längre fortsätta som Club Professional.

2.

Elevens målsättning är det första som jag tar reda på under varje lektion. Varje elev är unik och han eller hennes målsättning ska jag alltid behandla med respekt.

3.

E-post meddelande besvaras alltid inom 24h. Varje dag året runt.

4.

SMS samt röstmeddelande besvaras samma dag, inga undantag.

5.

Meddelanden från hemsidan besvaras alltid samma dag.

6.

Hård träning lönar sig. För den som väljer att nå sina mål på golfbanan ska det alltid vara förmånligare att köpa fler lektioner än enskilda lektioner.

7.

Oavsett hur mitt lager ser ut kommer jag aldrig sälja en klubba som inte är passande för kunden.

8.

Alla leverantörer till shopverksamheten ska vara ledande i branshen och erbjuda det bästa. Min prissättning ska alltid matcha all annan konkurrens i Sverige.

9.

Det är viktigt att den som är Headpro aktivt tränar juniorerna. Jag kommer aldrig sluta träna juniorer.

10.

Tionde och sista löftet garanterar dig som kund att jag ständigt lär mig nya saker. Det är lätt att säga att man varje dag lär sig nya saker men en helt annan sak att faktiskt göra det också.

Jag lovar att jag alltid kommer vara under utbildning. Varje år kommer jag att genomgå nya utbildningar inom universitetet, privata utbildningar samt PGA. Fråga gärna vilken utbildning som står på schemat just detta år!

 

 

Robin Stålebring